Zahraniční výrobci

Amedei

Amedei Nocciole 32% 50g

Amedei Nocciole 32% 50g

Mléčná čokoláda s lískovými oříšky variety Tonda Gentile z Piemontu. Tato čokoláda je výjimečná sladkou dochutí čerstvě pražených lískových oříšků. Čokoláda oceněna zlatou medailí Academy of Chocolate v roce 2009.  

Amedei Pistacchii 29% 50g

Amedei Pistacchii 29% 50g

Lahodná bílá čokoláda s jemnou smetanovou vůní a praženými pistáciovými oříšky. Základem této čokolády je kakaové máslo a 10% pistáciových oříšků z oblasti Bronte.  

Amedei Toscano Red 70% 50g

Amedei Toscano Red 70% 50g

Vychutnejte si čokoládu Toscano Red s obsahem kakaa 70%. Speciální spojení čokolády a ovoce, obsahuje sušené jahody, maliny a višně. Celková chuť čokolády je podtržena ovocným aroma.

Amedei Toscano Blond 63% 50g

Amedei Toscano Blond 63% 50g

Tmavá čokoláda Amedei Blond je vyrobena z kvalitních kakaových bobů Trinitario a má obsah kakaa 63%. Do čokoládové směsi byly přidány sušené meruňky a broskve. Čokoláda má tak kompletní spektrum chutí od hořké přes sladkou až po kyselou.  

Amedei Mandorle 63% 50g

Amedei Mandorle 63% 50g

Tmavá čokoláda s mandlemi 15% a obsahem kakaa 63%. Tato výborná čokoláda má jemnou chuť mandlí odrůdy Avola a překvapí Vás výrazná chuť kvalitní čokolády, která je ovšem dokonale vyvážena.

Bonnat Chocolat

Bonnat Grand Crus Java 65% 100g

Bonnat Grand Crus Java 65% 100g

Vysokoprocentní mléčná čokoláda. Kakaové boby pocházející z ostrova Jáva v Indonésii. Neuvěřitelná hladká čokoláda s jemnými tóny karamelu a příjemné chuti kondenzovaného mléka.

Bonnat Grand Crus Asfarth 65% 100g

Bonnat Grand Crus Asfarth 65% 100g

Tato vysokoprocentní mléčná čokoláda je připravena z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii. Konzistence tohoto skvostu je máslově hladká s jemnou chutí vlašských ořechů. Je oblíbena u lidí, kteří milují mléčnou čokoládu. Zarputilé milovníky tmavé čokolády překvapí a zaujme.

Bonnat Grand Crus Surabaya 65% 100g

Bonnat Grand Crus Surabaya 65% 100g

Vysokoprocentní - 65% mléčná čokoláda - připravená z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými tóny fíků a datlí.

Google+