Jordis - řemeslná čokoláda
Svatý Vincent a Grenadiny
Snědeno

Svatý Vincent a Grenadiny

ST. VINCENT AND THE GRENADINES

Kakaové boby odrůdy Trinitario na ostrov přivezli Britové v 18. století. Pěstitelům, kteří zde hospodaří na pozemcích do dvou hektarů, se od r. 2014 o obchod stará místní společnost Saint Vincent Cocoa Company. Kakaovníky zde rostou ve stínu kokosových palem. Boby se fermentují centrálně po dobu 6-7 dní a suší v solární sušárně. V chuti najdete tóny citrusů, medu, kešu či exotického ovoce.

Složení

  • Nutriční hodnoty

    Výživové údaje ve 100g 
    Energie: 602kCal/2519kJ;
    tuky: 43g z toho nas. mas. kys.: 26g;
    sacharidy: 44g z toho cukry: 24g;
    bílkoviny: 9g;
    sůl: 0,03g

    Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo. 

Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.

Nutriční hodnoty

 

Ochutnali jsme