O nás
V létě 8.srpna roku 2010 jsme v Hradci Králové otevřeli specializovanou prodejnu Bean to Bar čokolády - Jordi's Chocolate. V úplném začátku byl náš kapitál cca 14.000,-. Poté se nám podařilo získat úvěr od banky s krásným úrokem 15% na pět let :-). Po necelých dvou letech jsme z kraje roku 2012 založili první Bean to Bar výrobnu čokolády v České republice. Na začátku nám velmi pomohl majitel domu ve Špitálské ulici č. 149, kterému se líbil náš plán s výrobnou. Půjčil nám finance s velmi nízkým úrokem a dlouhodobě nás podporuje.
Začátky byly náročné a naše denní produkce čokolády se po půl roce vyšplhala na krásných 40 tabulek denně:-).
Postupně se nám podařilo zaujmout Hradečáky a další čokoholiky v ČR.
V roce 2014 jsme se dostali s produkcí i za hranice České a Slovenské republiky. Na Academy of Chocolate v Londýně (prestižní soutěž Bean to Bar čokolád) jsme jako první z ČR získali medaili a další ocenění sbíráme dodnes.
Současná produkce přesahuje 100.000 tabulek ročně a dalších 150.000 ostatních produktů.
V čokoládě jdeme primárně po chuti a při výběru surovin neděláme v žádném případě kompromisy. Chceme vždy to nejlepší, co svět nabízí.
Děkujeme všem fanouškům za přízeň a podporu. Na oplátku slibujeme, že s kvalitou nikdy nepůjdeme dolů.
Váš Jordis
Poctivá práce, důraz na kvalitu a původ a především nadšení a láska k tomu, co dělají… to je to, co dělá regionální producenty výjimečnými. Certifikát Regionální produkt Hradecko ve svých šikovných rukou drží přes dvě desítky producentů.