Jordis - řemeslná čokoláda
Vanilka kusová

Vanilka kusová

Bourbon vanilkový lusk z Madagaskaru v BIO kvalitě. Vanilkové lusky jsou zajímavým a neotřelým doplňkem v kuchyni. Díky své pronikavé vůni se používají hlavně jako přísada do sladkých pokrmů. V takovém případě se lusk povětšinou podélně rozřízne, aby se z něho dala vyškrabat zrníčka. Ty se vkládají přímo do těsta, krémů apod.. Pokud zbytek vydlabaného lusku zavřete do dózy s cukrem, po cca 14 dnech budete mít voňavý "vanilkový cukr". Lusky se také macerují v alkoholu (vodka, rum...) a oleji. Dá se z nich vyrobit i vanilkový sirup a mnoho dalších. 

Lusky dodáváme v požadovaném množství (ks) v zipovém sáčku. Uchovávejte je při pokojové teplotě v uzavřené nádobě, kterou občas odvětrejte. Jeden lusk měří 16-20 cm a váží okolo 3g. 

Složení

100% vanilkový lusk Bourbon v BIO kvalitě.

 

 

Skladem
85 Kč
75,89 Kč bez DPH
- +
ks

Ochutnejte také

TMA
896 Kč
- +
ks
Nejoblíbenější
95 Kč
- +
ks
119 Kč
- +
ks
Směs na přípravu nápoje.
155 Kč
- +
ks