Jordis - řemeslná čokoláda
JAMAICA
Sezonní akce
Snědeno

JAMAICA

SINGLE ORIGIN

Kakaové boby v této čokoládě pochází ze tří regionů Jamajky - Mary, Clarendon a Hannover & Kingston. Kakaovník sem před více jak 350 lety dovezli Španělé. Jeho genetika je směsí amazonských odrůd z Martiniku a také Venezuely. Hlavní sklizeň bobů je od prosince do března. Fermentace i sušení probíhá centrálně na jednom místě, což zaručuje jednotnou chuť kakaa, která je zemitá s tóny koření a dřeva.

Složení

  • kakaové boby
  • třtinový cukr
  • kakaové máslo

Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty

Výživové údaje ve 100g 
Energie: 596kCal/2494kJ/;
tuky: 45g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 35g z toho cukry: 26g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,06g