JAMAICA
Kakaové boby v této čokoládě pochází ze tří regionů Jamajky - Mary, Clarendon a Hannover & Kingston. Kakaovník sem před více jak 350 lety dovezli Španělé. Jeho genetika je směsí amazonských odrůd z Martiniku a také Venezuely. Hlavní sklizeň bobů je od prosince do března. Fermentace i sušení probíhá centrálně na jednom místě, což zaručuje jednotnou chuť kakaa, která je zemitá s tóny koření a dřeva.
Složení
- kakaové boby
- třtinový cukr
- kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie: 596kCal/2494kJ/;
tuky: 45g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 35g z toho cukry: 26g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,06g