Jordis - řemeslná čokoláda
Tmavá čokoláda 75 %
Sezonní akce
Snědeno

Tmavá čokoláda 75 %

SINGLE ORIGIN

Boby místní odrůdy Trinitario pochází z malých agrolesnických farem z regionů Waslal, La Dalia, Matagalpa a RAAN. Hlavní sklizeň kakaa probíhá od října do prosince. Proces fermentace začíná hned v den sběru a trvá 5-6 dnů. Boby se při ní obrací každých 24 hodin. Následuje sušení na slunci, dokud vlhkost neklesne pod 8 %. V chuti se objevují tóny červeného vína, citrusů, ale i dřeva a ořechů.

Složení

  • Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo.

Hmotnost: 50 g.

Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty

Výživové údaje ve 100g 
Energie: 602kCal/2519kJ/;
tuky: 43g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 44g z toho cukry: 24g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,03g

 

Ochutnali jsme