Tmavá čokoláda 75 %
Snědeno
Tmavá čokoláda 75 %
RUSTIC JAVOR
Javorový sirup zná už skoro každý. I nás tato zlatavá tekutá laskomina z Kanady uhranula. Jenže jak ho dostat do čokolády? Narazili jsme na javorový cukr, který vznikl jednoduše, a to odpařením vody ze sirupu, nic víc.
Abychom sirup v čokoládě nechali co nejvíce vyniknout, rozhodli jsme se ho do tmavé čokolády jen přimíchat. Vznikl nám takový javorový rustic. Povrch tabulky jsme ještě posypali pořádnými kusy javorového cukru. Sirupem jsme tedy nešetřili, a tak si můžete vychutnat jeho plnou medovo bourbonovou chuť.
Složení
- Čokoláda: kakaové boby, javorový cukr.
- Posyp: sušený javorový sirup (8 %).
Hmotnost: 50g
Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie: 564kCal/2510kJ;
tuky: 37g z toho nas. mas. kys.: 23g;
sacharidy: 46g, z toho cukry: 21g;
bílkoviny: 8g;
sůl: 0,27g