Mléčná čokoláda 65 %
Tak tuhle čokoládu jsme chtěli dělat už před čtyřmi lety, ale vždy, když přišel správný čas (podzim), tak už jsme to prostě nestíhali. Letos jsme se kousli a konečně ji stihli. Zvolili jsme silnou mléčnou čokoládu s kakaovým podílem 65 % a zapracovali do ní České sušené pravé hříbky. Vznikla příjemná podzimní čokoláda, která vám připomene houbovou sezónu a budete se těšit zase na tu další.
Grafiku obalu pro nás tentokrát vytvořila ilustrátorka Katarína Kratochvílová.
Složení
Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, hřib smrkový (3 %)
Obsah kakaové sušiny nejméně: 65 %.
Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie: 606kCal/2534kJ;
tuky: 45g z toho nas. mas. kys.: 28g;
sacharidy: 38g z toho cukry: 23g;
bílkoviny: 10g;
sůl: 0,1g