Jordis - řemeslná čokoláda
PAPUA NOVA GUINEA
Snědeno

PAPUA NOVA GUINEA

SINGLE ORIGIN

Kakaové boby použité při výrobě této čokolády pochází z údolí řeky Markham v provincii Morobe, Papua-Nová Guinea, kde drobní farmáři pěstují organické kakao s vysokou péčí. Díky pečlivé fermentaci v dřevěných boxech a sušení na slunci má čokoláda středně silné tělo s výraznými tóny ovoce a dubového dřeva, doplněnými o jemné náznaky vanilky a ořechový závěr. Kakao, které je základem této čokolády, obsahuje genetiku Upper Amazonian a Trinitario, což jí dodává jedinečnou chuťovou komplexnost.

Složení

  • kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo

Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.

Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka. 

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.

Hmotnost: 50g.

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty

Výživové údaje ve 100g 
Energie:602kCal/2520kJ/;
tuky: 43g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 44g z toho cukry: 25g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,03g

 

Ochutnali jsme