PAPUA NOVA GUINEA
Kakaové boby použité při výrobě této čokolády pochází z údolí řeky Markham v provincii Morobe, Papua-Nová Guinea, kde drobní farmáři pěstují organické kakao s vysokou péčí. Díky pečlivé fermentaci v dřevěných boxech a sušení na slunci má čokoláda středně silné tělo s výraznými tóny ovoce a dubového dřeva, doplněnými o jemné náznaky vanilky a ořechový závěr. Kakao, které je základem této čokolády, obsahuje genetiku Upper Amazonian a Trinitario, což jí dodává jedinečnou chuťovou komplexnost.
Složení
- kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny nejméně: 75 %.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Hmotnost: 50g.
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty
Výživové údaje ve 100g
Energie:602kCal/2520kJ/;
tuky: 43g z toho nas. mas. kys.: 26g;
sacharidy: 44g z toho cukry: 25g;
bílkoviny: 9g;
sůl: 0,03g